• Voeten Zee
 • Voeten
 • sprays
 • ghewol
  http://pedicureangelika.nl/images/GEHWOL-Soft-Feet-Creme-Proben-1024x768.jpg

Welkom op de site

Momenteel heb ik een cliëntenstop.


Ik ben blij dat ik u weer mag behandelen.

Natuurlijk wil en moet ik rekening houden met een aantal veranderingen vanwege de Corona-crisis. Zo heb ik voor de behandelingen voor mij en u als cliënt meer persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, mondmaskers etc. nodig. Na iedere behandeling wordt de behandelruimte minstens een kwartier gelucht, tevens wordt er alles gereinigd en gedesinfecteerd. Uiteraard houd ik rekening met de noodzakelijke anderhalve meter afstand.

Lees verder

 

Even voorstellen...

portret-oldMijn naam is Angelika Reibnegger, mijn wortels liggen in Oostenrijk (Tirol) maar woon sinds 1985 in Nederland. Na jaren gewerkt te hebben in een schoenenzaak met toonaangevende merken kwam ik erachter dat steeds meer mensen voetproblemen hadden. Daardoor ontstond ook mijn interesse om een pedicureopleiding te gaan volgen. Ik besloot om 1 dag in de schoenenzaak te blijven werken en wilde verder een eigen pedicurepraktijk opstarten.  Als gediplomeerde pedicure heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Sinds 15 oktober 2012 mag ik mij ook medisch pedicure noemen. 


Mijn bedrijf bevindt zich aan de Motetstraat 1 te Apeldoorn. Er is hier voldoende gelegenheid om gratis te parkeren en/of afgezet te worden door een taxi of dergelijke. Op de 1 etage heb ik een compleet moderne uitgeruste praktijk met aparte wachtruimte. Ook voor mensen die minder mobiel zijn is het mogelijk mij gemakkelijk te bereiken. Dat is mede mogelijk door mijn net nieuw geplaatste traplift.
Ook heb ik een ruim aanbod aan voetverzorgingsproducten.


Verder ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet (gediplomeerd lid),HBA en KVK te Apeldoorn en ben ik geregistreerd in het KRP (via ProCERT).


In mijn praktijkruimte werk ik met professionele apparatuur en kan ik u vakbekwaam van dienst zijn. Hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven en werk ik volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf

Mijn inzet is om u zo spoedig mogelijk klachtenvrij te maken, d.m.v. een professionele pedicurebehandeling, persoonlijke aandacht en deskundig advies. Ik werk met een nattechniek freesmotor, waardoor het te behandelen oppervlak wordt gekoeld. Hierdoor ontstaan er geen pijnklachten en voelt de behandeling nog prettiger aan.

angelika-werkend 149 PA

Mijn specialiteiten:

 • Diabetische voet
  Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte, door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen.In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.
 • Reumatische voet
  Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen e   n hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.
 • Orthesiologie
  Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).
 • Vilttechniek
  Deze techniek gebruik ik om bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet directverlichting te bieden.
 • Nagelreparaties
  Als u last heeft van een schimmelnagel, stootnagel of als uw nagel is ingescheurd kunt u deze laten repareren. Nagels kunnen geheel of gedeeltelijk worden vervangen d.m.v. hars of gel. Na de behandeling zijn de gerepareerde nagels bijna niet van echt te onderscheiden.
 • Nagelbeugeltechniek
  Met behulp van metaal of kunststof maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Hygiëne

In mijn praktijk hanteer ik de ‘Code van de voetverzorger’. Dit houdt in dat ik altijd met schone (gereinigde en gedesinfecteerde) instrumenten werk en op een verantwoorde manier met het milieu om gaan.

Kwaliteit

Als vakkundige voetverzorger vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen om u steeds te kunnen voorzien van een uitgebreid aanbod van diensten van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Verder over voeten

Lees verder...

 

Aangesloten bij:

Logo Provoet

 

Logo van Procert

Wijzigingen

Mensen met diabetes mellitus kunnen (afhankelijk van de afgesloten verzekering) voor een pedicurebehandeling een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar. Wijzigingen Diabetes Mellitus voetzorg 2015

Werktijden

Maandag 9.00 - 17.30
Dinsdag 9.00 - 17.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 9.00 - 17.30
Vrijdag 9.00 - 12.00
Zaterdag Gesloten

Afspraken uitsluitend telefonisch.
Tel.: 06 - 33 60 62 28 

KVK nr.: 08200869

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


U kunt bij ons ook een kadobon aanschaffen als cadeau voor bv. een vriendin.